• Robotics
  • Verbindingstechniek
  • Verspanende techniek
  • Meettechniek & vision
  • Productie automatisering

Rodomach Speciaalmachines B.V.

Company Header Circles

Rodomach Speciaalmachines B.V.

RODOMACH is systeemintegrator en fabrikant van standaard en speciaalmachines met de focus op verbindingstechnieken. Onze drive is creatieve, innovatieve en betrouwbare oplossingen voor onze partners te ontwikkelen en te leveren.

Wij zijn expert in ontwikkeling, constructie en installatie van speciaalmachines en robotsystemen in combinatie met componenten zoals fixtures, opnamen, grijpersystemen en randapparatuur. Onze focus omvat standaardmachines opgebouwd uit modules tot compleet speciaal ontworpen geautomatiseerde productielijnen, waarbij onder andere robotsystemen in combinatie met hoogwaardige componenten gebruikt worden. Ons team is gekwalificeerd, gemotiveerd, ervaren en onze dynamische aanpak resulteert in een sterk team.

Onze kracht is: Het bieden van betrouwbare technische oplossingen aan onze klanten/partners. Beginnend met advies voor technische oplossingen tot de ontwikkeling van creatieve en innovatieve machines met een goed georganiseerde inbedrijfstelling en service na verkoop! 

Ons doel is: Onze klanten de voordelen bieden van high-end (las)machines en installaties met de sleutelwoorden: betrouwbaarheid, flexibiliteit, proces- en productkwaliteit, efficiëntie en kosteneffectieve oplossingen!