• Verbindingstechniek
  • Productie automatisering
  • Niet-verspanende techniek |plaatbewerking
  • 3D-Printing/Additive manufacturing
  • Oppervlaktetechnologie
FPT-VIMAG lid

Rösler Benelux B.V.

Company Header Circles

Oppervlaktebehandeling en Metaalbewerking - Wereldwijd

Glijslijptechniek (trommelen) & Straaltechniek (zandstralen)

Rösler is marktleider in oppervlaktetechnieken. Wij zijn de leverancier / producent van straalmachines / trommelmachines voor oppervlaktebewerking. Wij hebben wereldwijd 16 eigen vestigingen en 60 vertegenwoordigingen. Bij het van oorsprong Duitse bedrijf (1933) staan duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel.

Oppervlaktebehandeling

Metaalbewerking en oppervlaktebewerking is waarin Rösler is gespecialiseerd. Wij produceren machines voor de Nederlandse industrie: afbramen, hoogglans polijsten, stralen, trommelen. Ook reinigen omvat een groot gedeelte van onze activiteiten. Dit niet alleen voor het reinigen van producten, maar ook van proceswater en industriële vloeistoffen.

High Quality Surface Finishing

In het pand in Oss staan vitrines waarin voorwerpen zijn uitgestald: tandwielen, steeksleutels, lepels en deurklinken, om maar wat te noemen, maar ook minder alledaagse objecten. De afnemers van Rösler zijn voornamelijk afkomstig uit de aerospace, automotive en de medische sector. “Zo werken wij hier in Oss hoge precisie onderdelen af van vliegtuigen en auto’s, maar ook chirurgische hulpmiddelen en lichaamsimplantaten, zoals knieprotheses”, aldus Post Uiterweer.  “Bij die producten moet de behandeling heel nauwkeurig gebeuren. Onze toekomst ligt vooral bij die hoogwaardige producten.

P.C.N. Post Uiterweer
Marketing Manager