TechniShow
door Rösler Benelux B.V.

Rösler demonstreert manier om in massa te produceren met 3D printtechniek

19 maart 2018

Rösler presenteert haar nieuwste innovaties op de TechniShow 2018. Het in Oss gevestigde Rösler Benelux is een specialist in uiteenlopende oppervlaktebewerkingen. Ieder oppervlak vergt een eigen bewerkingsproces en -techniek. Wil je bijvoorbeeld het ruwe oppervlak uit de 3D printer kwalitatief, functioneel en esthetisch verbeteren? Of het stralen van aan elkaar gemonteerde onderdelen of een complexe vorm? Rösler Benelux presenteert alle mogelijkheden tijdens de TechniShow 2018 op stand B088 in hal 8.

Rösler Group is marktleider

Rösler Group is specialist in mechanische oppervlaktetechniek en al meer dan 80 jaar een wereldwijd begrip. Bij het bedrijf kunnen relaties rekenen op een snelle klantenservice, deskundig advies en duurzame kwaliteitsproducten. Rösler is, met zijn oorsprong in Duitsland, producent en marktleider in glijslijptechniek (trommelen) en straaltechniek (zandstralen). Kortom: Rösler Group is de partner voor het leveren en onderhouden van een breed programma aan o.a. straal-, ontbraam-, polijst- en reinigingssystemen.

3D printen is de toekomst

U heeft een perfect prototype maar het oppervlak is nog te ruw. Een van de probleemstellingen in het 3D printen waar Rösler de oplossing voor heeft gevonden. Rösler heeft een nieuwe techniek ontwikkeld genaamd RapidFinish, om het product van meerwaarde te kunnen voorzien door een perfecte oppervlakte finish aan het product toe te kennen.

Metaalconservering en -bescherming

Het stralen van complexe constructies is volgens Rösler minder complex dan het lijkt. Het bedrijf is vooruitstrevend aan de slag gegaan met een rollenbaan straalmachine die gebruikt kan worden voor gelast constructies. Deze machine staat in Utrecht opgesteld.

Inschrijven voor machinedemonstratie

U kunt zich vandaag nog inschrijven om de demonstratie van Ton van der Steen bij te wonen over "Finishing in Additive Industries". Schrijf u in op de stand van Rösler en ontvang meer informatie over het bijwonen van deze workshop. Voor iedereen die de demo bijwoont is het mogelijk om deel te nemen aan een samenwerkingsactie tussen Rösler en Shapeways na de TechniShow.

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden