• Verspanende techniek

Saint-Gobain Abrasives B.V.

Company Header Circles

Over Saint-Gobain Abrasives B.V.

Saint-Gobain Abrasives (SGA), beschikt over de wereldmerken voor kwaliteit slijp- en schuurproducten. Wij bieden een compleet assortiment aan hoogwaardige slijp- en schuurproducten voor toepassingen in alle industriële markten.

Een continue investering in onderzoek & productontwikkeling draagt bij aan technologische ontwikkelingen van slijpproducten. Dit is onze basis voor het steeds weer opnieuw introduceren van nieuwe producten met als doel de procesproductiviteit bij de klant te optimaliseren en verbeteren.

Saint-Gobain Abrasives wil in alle marktsegmenten haar klanten helpen de juiste slijpoplossing te vinden binnen haar ruime productaanbod, welke niet alleen voldoen aan specifieke technische behoeften, maar deze zelfs overtreffen.
Wij leveren voor elke toepassing de meest passende en effectieve oplossing voor doorslijpen, afbramen, polijsten, schuren, reinigen, etc. Naast de duizenden voorraadproducten in flexibele schuurmiddelen, slijpstenen, slijpschijven, diamantzagen en super abrasives, bieden wij een groot aantal producten op aanvraag, welke zijn ontworpen om aan elke technische behoefte tegemoet te komen.

Om de producten zelf te zien en ervaren, worden diverse trainingen en demonstraties gegeven in onze Centre’s of Excellence, gelegen door heel Europa of op locatie.

Doelstelling 
Het leveren van een geheel aan zeer herkenbare merken, ieder met een unieke waarde die aan alle wensen van de klant kan voldoen. Dit zijn Norton, Clipper, Flexovit en Winter, 4 gerenommeerde merken die een reputatie hebben waar het gaat om innovatie, kwaliteit en prestatie.
 

Markten
Het verder ontwikkelen van technologische oplossingen voor industrieel gebruik en een continue investering in onderzoek & productverbetering draagt bij aan technologische ontwikkelingen.

- Metaalindustrie & Gereedschapsmakerij
- Onderhoud en reparatie
- Luchtvaart
- Gieterijen
- Olie, Gas & Offshore
- Rail
- Bouwindustrie
- Autoschadeherstel 
- Doe-het-zelf
 

Waarom Saint-Gobain Abrasives? 
Omdat zij: 
samen met klanten voortdurend werken aan mogelijkheden de productieprocessen te optimaliseren en verbeteren
• tijd en mankracht reserveren voor het testen van producten en het bestuderen van klantgerichte maatoplossingen
• partnerschappen opbouwt met haar klanten om er zeker van te zijn dat haar technologie de meest up-to-date is betreffende processen en machines.
• innovatief & oplossingsgericht werken en dat de basis is voor het steeds opnieuw introduceren van nieuwe producten met als doel de productiviteit bij de klant te verbeteren
• de verantwoordelijkheid neemt voor veiligheid, comfort, gezondheid en milieu


 

https://www.youtube.com/watch?v=bEqA9ObbfbU

Wij luisteren naar UW wensen, kijken met U mee, anticiperen en voorzien in oplossingen.


 


 

Gerrit van Dijk
Customer Service & Marketing Manager