• Machinegereedschappen
FPT-VIMAG lid

Schunk Intec B.V.

Company Header Circles

Marktsectoren

SCHUNK is momenteel de wereldwijd toonaangevende marktleider voor spantechniek en grijpsystemen, niet alleen als middenstands- en familiebedrijf, maar ook als veelgevraagde technologie-expert en global player.

  • Wereldwijd zijn er meer dan 3000 medewerkers die zich met hun expertise, kennis en betrokkenheid inzetten voor het bedrijf. Zij staan aan de basis van de eersteklas producten en oplossingen.
  • SCHUNK wordt in meer dan vijftig landen op vijf continenten door eigen vestigingen en verkooppartners vertegenwoordigd. Heel dicht bij zijn klanten - met deskundig advies en uitgebreide service.

 

Visies beginnen met vragen. Het belangrijkste voor ons is: Wat kunnen we beter doen, om innovatieve ideeën, de kwaliteit en productiviteit te verhogen om daarmee de marktpositie van onze klanten te verbeteren. Zodat beter voor ons is, het beste voor U. 
De belangrijkste hoekstenen van onze bedrijfsfilosofie zijn: Betrouwbaarheid, Perfectie in alle aspecten van onze producten, Pioneergedachte en absoluut Prestatiegericht.Ook in ons huidige tijdperk houden we de waarden en normen van een familie onderneming hoog in het vaandel, zo houden we direct contact met onze klanten en zijn persoonlijk verantwoordelijk. 
We willen niet alleen aan de verwachting van onze klanten voldoen, maar overtreffen. Met 100% eindcontroles, een continu verbeteringsproces en het spreekwoordelijke SCHUNK "Bekommer-cultuur", willen wij de (aan)vragen van onze klanten tot die van ons eigen maken. 
SCHUNK biedt meer: Meer bereidwilligheid, aanvaarden van uitdagingen en de ideeën te verwezelijken. Om zo meer bagage te hebben voor innovatieve Technologieën, meer flexibiliteit voor oplossingen voor nu en naar de toekomst toe. Daar staan wij voor. 
In het voordeel van en voor onze klanten.

Metaalproducten industrie

Verpakkingsindustrie