• Productie automatisering
FPT-VIMAG lid

Siemens Nederland N.V.

Company Header Circles

SIEMENS, marktleider in innovatie

Bent u op zoek naar de perfecte CNC besturing voor uw gereedschapsmachine? Siemens biedt u met SINUMERIK een alomvattend systeem. 

Van de besturing tot en met de aandrijvingen: compact, robuust , flexibel en geschikt voor elke toepassing, of het nu enkelstuks of (grootschalige) seriematige productie betreft.

Met SINUMERIK kunt u innovatieve en concurrerende machines ontwikkelen. Als leider op het gebied van innovatie, biedt Siemens met het CNC systeem SINUMERIK een modulair opgezet automatiseringssysteem dat voldoet aan de hoge eisen die in de machinebouw worden gesteld. In combinatie met de SINAMICS aandrijvingen en SIMOTICS motoren bieden de SINUMERIK CNC besturingen u altijd een op maat gemaakte oplossing voor uw CNC machine. 

De SINUMERIK familie bestaat uit de bekende SINUMERIK 840D sl besturing voor high-end toepassingen in de premiumklasse. De compacte maar krachtige SINUMERIK 828D voor draai-en freesbanken en de SINUMERIK 808D als instapmodel voor standaardmachines. Alle besturingen zijn voorzien van de uiterst gebruiksvriendelijke SINUMERIK Operate gebruikersinterface waardoor de compatibiliteit tussen de systemen wordt gewaarborgd.

SINUMERIK Operate is de intuititieve en gebruiksvriendelijke user interface. Dankzij SINUMERIK Operate kunnen zowel eenvoudige als complexe multitasking machines eenvoudig bediend en geprogrammeerd worden. Binnen SINUMERIK Operate wordt veel gebruik gemaakt van afbeeldingen en korte animaties, waardoor in één oogopslag duidelijk is wat door de bediener ingegeven moet worden. Hierdoor wordt productiviteit en werkplezier gegarandeerd. SINUMERIK Operate is aanwezig op al onze besturingen, zodat eenvoudig kan worden geswitcht tussen machines en technologieen.