Sovella Nederland B.V.

Company Header Circles

Sovella Nederland BV

Al meer dan 50 jaar vertegenwoordigt Sovella Nederland BV de Finse merken Treston en Sovella, producent van modulaire werkplaatsinrichting.

Het in Pijnacker gevestigde bedrijf levert werkplaatsinrichting voor elk mogelijke branch. Ons werkplaatssysteem is uniek door het grote scala van standaard inhaakbare accessoires. Alle werkplekken worden eenvoudig geoptimaliseerd voor de handeling, gebruiker en het product. Sinds de oprichting in 1963 is Sovella Nederland BV uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier voor de industriële en logistieke branch. Wij beperken ons niet alleen tot  het leveren van werkplekopstellingen.

Service en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van ons systeem en helpen u graag om een optimale oplossing te vinden op het gebied van ergonomisch, lean en efficiënt produceren. Bezoek tevens onze ruime werkplaats showroom waar u een goed inzicht krijgt in de mogelijkheden en kwaliteit van onze oplossingen.

https://www.youtube.com/watch?v=ICsWk54KqM4