• Robotics
  • Verspanende techniek
  • Meettechniek & vision
  • Niet-verspanende techniek |plaatbewerking
  • 3D-Printing/Additive manufacturing

SPIE Ferro

Company Header Circles

SPIE Ferro - Machineonderhoud voor Metaaltechnologie

SPIE Ferro levert toegevoegde waarde aan haar klantenkring in de metaalbewerkende industrie en draagt bij aan onze gezamenlijke doelstelling totaalleverancier te zijn.

Dit doen we door middel van preventief en correctief onderhoud, het oplossen van storingen, uitvoeren van reparaties aan en het reviseren en retrofitten van metaalbewerkingsmachines, in een zo kort mogelijke doorlooptijd en met een goede kwaliteit en met vakbekwame en competente medewerkers.

Daarnaast zorgt SPIE Ferro met de Maintenance Cloud voor realtime inzicht voor haar klanten in talloze deelgebieden.

SPIE Ferro maakt sinds 1 mei 2015 deel uit van SPIE Nederland B.V. SPIE Nederland begeleidt zijn klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE Nederland behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland.

Met meer dan 38.000 werknemers, werkend vanuit ruim 550 vestigingen in 35 landen, heeft de SPIE Groep in 2014 een omzet van € 5.22 miljard en een operationele winst van € 334 miljoen gerealiseerd.

In het segment North-Western Europe, waar SPIE Nederland onder valt, werken 8.900 mensen vanuit zo'n 92 vestigingen. Samen genereerden ze in 2014 een omzet van € 1.21 miljard.

Meer uren in een dag kunnen wij niet voor u regelen, maar wij kunnen er wel degelijk voor zorgen dat u meer tijd krijgt om u te focussen op de kerntaken binnen uw organisatie. En dat uw beoogde verbeteringen en besparingen worden gerealiseerd door een goed onderhouden machinepark met een hoge uptime.


 

John Driessen
Operationeel Directeur - SPIE Ferro