• Verspanende techniek
  • Machinegereedschappen
FPT-VIMAG lid

Staalmach B.V.

Company Header Circles

Welkom bij Staalmach B.V.

Al 40 jaar is Staalmach toonaangevend binnen de metaalindustrie.

Al vanaf het begin in 1975 heeft Staalmach zich toegelegd op het opspannen van werkstukken en gereedschappen voor de verspaning. Door jarenlange ervaring en het enthousiasme van ons team kunnen wij u een concurrerende opspanning verzorgen die het optimale haalt uit uw bewerkingsproces.

Door jarenlange ervaring en het enthousiasme van ons team kunnen wij u een concurrerende opspanning verzorgen die het optimale haalt uit uw bewerkingsproces. 

Staalmach heeft al tijden geleden ingezien dat de automatiseringsgraad in de verspaning moet worden verhoogd om concurrerend te blijven. Destijds is besloten het leveringspakket daar op aan te passen. Zo kunnen hiervoor opspanningen worden geleverd uit een standaard leveringspakket maar ook op maat worden ontwikkeld.

Voor de standaardoplossingen importeert Staalmach deze van gerenommeerde Europese bedrijven. De opspanningen op maat worden door de experts van ons ontwikkeld zowel voor frezen als ook voor draaien of combinaties daarvan. Een standaard oplossing is vaak flexibel en een opspanning op maat geeft het optimale rendement qua machinemogelijkheden. Voor het controleren van de kwaliteit maken wij gebruik van een grote programmeerbare 3-D meetmachine.