Stäubli Benelux NV

Company Header Circles

Stäubli Robotics: innovatieve SCARA en 6-assige robots en softwareoplossingen

De Stäubli groep staat al meer dan 100 jaar bekend om de kwaliteit van haar ontwerpen en innovaties, en heeft haar vermaarde technische expertise en technologische vindingrijkheid naar de voorhoede van de robotica gebracht. Sinds 1982 hebben we een hoog aangeschreven robotica-activiteit uitgebouwd. Nog belangrijker is dat we de manier hebben veranderd waarop duizenden productieactiviteiten worden uitgevoerd. Vandaag is Stäubli Robotics een toonaangevende speler in de robotica die consistent technische oplossingen levert die even effectief en betrouwbaar zijn als zijn service en ondersteuning.

  1. Robotarmen: Automatiseringsvereisten zijn universeel, ongeacht de sector of toepassing. Stäubli's industriële robotarmen bieden duidelijke technische voordelen: compacte afmetingen, breed werkbereik, hoge snelheid, precisie, weerstand tegen alle soorten omgevingen en, bovenal, de flexibiliteit om te worden aangepast aan het grootste aantal taken.
  2. Controllers: Geavanceerde technologie is nog nooit zo eenvoudig geweest. De robot controllers van de CS8 en CS9 serie in de VAL3-omgeving sturen alle Stäubli robots aan, zonder uitzondering, en bieden één enkel krachtig en makkelijk up te graden platform voor het uitvoeren van al uw toepassingen.
  3. Software: Stäubli biedt een uitgebreide reeks krachtige en toch gebruiksvriendelijke software oplossingen die perfect aangepast zijn voor alle eindgebruikers, integrators, OEM's en machinefabrikanten.