• Verspanende techniek
FPT-VIMAG lid

STYLE CNC Machines B.V.

Company Header Circles

STYLE CNC Machines: Machinebouwers sinds 1991

Al sinds haar oprichting in 1991 heeft STYLE haar focus op de productie van enkelstuk en kleine series. STYLE is fabrikant van draai- en freesmachines, van ontwikkeling tot eindproduct. 

Van besturing tot service geheel in eigen hand. Dit maakt dat STYLE een betrouwbare leverancier is voor bedrijven in machinebouw, prototyping en onderhoud.

STYLE werkt met haar klanten en medewerkers dagelijks aan vooruitstrevende en betrouwbare machines. Uitgerust met de unieke STYLE besturing zijn de draai- en freesbanken toegankelijk voor de beginnende verspaner en uitgebreid met diverse complexe functionaliteiten voor de ervaren CNC operator. Al binnen 4 uur training kunt u aan de slag met verspanen op de STYLE machines.

"STYLE is de Nederlandse fabrikant van draai- en freesmachines. Het unieke van STYLE is dat de gehele ontwikkeling in Nederland plaatsvindt, van machine tot en met besturing. Dit doen we met passie, trots en vol overtuiging", aldus Bastiaan Clement. "STYLE is continue bezig om zich steeds verder te ontwikkelen, om de klanten nog beter van dienst te zijn. Het streven is om altijd onderscheidend te blijven, zowel met de besturing, techniek en service maar ook de uitstraling van de machines."

Bastiaan Clement
Managing Director