TechniShow
door STYLE CNC Machines B.V.

De meest indrukwekkende stand in de geschiedenis van STYLE!

23 februari 2018

Tijdens ‘De Maakindustrie Dag’ in oktober 2017 hebben klanten al een voorproefje kunnen krijgen van de complete machinerange van STYLE. Door aanwezig te zijn met maar liefst 14 machines op de stand, trekt STYLE dit door tijdens de TechniShow. Wij zijn te zien in hal 12 op stand nummer B084 met onder andere een machinecenter MC 750, een schuinbed draaibank SB250 en een nieuwe range aan kleine CNC machines.

Dit is de grootste en meest indrukwekkende stand in de geschiedenis van onze deelname op de Technishow. De hele range van verspanende machines van STYLE zal er te zien zijn, waaronder voor het eerst een STYLE Machining Center. Gedurende de vier dagen van de TechniShow zal het STYLE team doorlopend demonstraties geven en de meest diverse producten verspanen.

MC 1500 voor het eerst te zien
Inmiddels zijn er al zes van deze krachtpatsers verkocht, waaronder zelfs twee aan dezelfde klant in Denemarken. Tijdens de Technishow wordt op deze machine verspaant met high feed milling. Dit loopt tien keer zo snel als een normale voeding, waarmee de klant een productiewinst behaalt van maar liefst 30%.

Nominatie Innovatie Award

Nadat we in 2016 net misgrepen, zijn we ook in 2018 weer in de race om de Innovation Award van de TechniShow in de wacht te slepen. De innovatie is ingeschreven voor de categorie ‘Made in de Benelux’ en neemt het op tegen twee andere innovaties. Deze award is voor bedrijven die een nieuw of vernieuwend product of een vernieuwende aanpak wat betreft proces, materialen en/of technieken hebben ontwikkeld. Op woensdag 7 maart worden de winnaars bekend gemaakt.

STYLE doet dit jaar mee met de STYLE SMESH 2-step Gear (SS2-sG). De STYLE SMESH 2-step Gear (SS2-sG) biedt de mogelijkheid om op de STYLE draaibanken onder vollast te schakelen. Door deze nieuwe toepassing kan er mechanisch worden geschakeld zonder rendementsverlies, volledig op- en aftoeren is namelijk niet meer nodig, wat de efficiëntie ten goede komt.

Wij laten u graag kennis maken met onze machines, unieke besturing en innovaties. Wilt u weten wat de toekomst van de maakindustrie in petto heeft? Bezoek ons in hal 12, stand B.084.

Bel 033 – 205 25 00 of mail naar info@stylecncmachines.com voor gratis toegangskaarten.

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden

Gerelateerd nieuws