Nieuws
door STYLE CNC Machines B.V.

Oude tijden herleven: STYLE sloopregeling

26 mei 2016

Oude tijden herleven: STYLE sloopregeling

Minimaal 10.000 terug voor uw oude draai- of freesbank

De meest succesvolle actie van STYLE ooit wordt in 2016 herhaald, vanaf nu tot eind juni biedt STYLE opnieuw de sloopregeling aan. Dit betekent minimaal 10.000 euro voor uw oude en gebruikte draai- en freesbanken!

Waarschijnlijk klinkt dit zeer bekend: een oude gebruikte draai- of freesbank die jarenlang de mooiste opdrachten heeft volbracht. Alleen deze machine met ervaring is beland in een stille hoek in het machinepark, want misschien komt hij ooit nog eens van pas… Dankzij de sloopregeling van STYLE is deze machine minimaal 10.000 euro waard!

Bij de aankoop van een nieuwe CNC draai- of freesbank krijgt u tot eind juni minimaal 10.000 euro voor uw oude gebruikte draai- of freesbank. Dit geldt voor alle typen, conventioneel of CNC, merken, leeftijden en zelfs de staat waarin de machine verkeert. En indien de nieuwe machine nog niet direct nodig is, is levering later in het jaar ook mogelijk. STYLE dient dan wel in juni te worden ingelicht dat er van de sloopregeling gebruik gemaakt wordt.

Ruil uw oude gebruikte machine in voor een machine met hoge verspaningsprestaties, waarmee elke verspaner de meest complexe werkstukken kan vervaardigen.

Voor meer informatie: www.stylecncmachines.nl/sloopregeling

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden

Gerelateerd nieuws