TechniekSpecialist Projecten B.V.

Company Header Circles

TechniekSpecialist Projecten B.V.

Coomach is een technische kennis club, die middels haar 25 jaar ervaring hun sporen verdiend heeft in de hedendaagse 4.0 machinebouw. Middels ons brede assortiment aan concurrerende profielsystemen (Item & Bosch) en onze technische expertise kunnen we flexibel en snel aluminium constructies samenstellen.Hierdoor kunnen we de gemiddelde machinebouwer van dienst zijn en in het breedste zin van het woord “ontzorgen”.

Het brede assortiment bestaat uit vier productgroepen:

1. VIJF verschillende aluminium profielsystemen inclusief bijbehorende accessoires

ISB compatibel met ITEM profielen

BSB compatibel met Bosch profielen

PSB compatibel met Paletti profielen

SSB MS+ automation profielen (oude Schüco systeem)

RK Rose+Krieger origineel bouwsysteem.

2. Machineframes en afschermingen

Op maat gemaakte machineframes, standaard afschermingen, verticale en horizontale schuifdeuren etc.

3. Werkplekinrichting en Kanban-systemen

Werktafels, opbouw voor werktafels, karren, rekken, doorrolstellingen etc.

4. Transportsystemen

Bandtransporteurs, riemtransporteurs en rollenbanen

 

Om aan de strenge eisen van onze klanten te kunnen voldoen, hebben we de beschikking over een eigen engineerings-, fabricage- en montageafdeling.

Engineering

Ons team van engineers beschikt over een schat aan kennis en ervaring. Voor iedere vraagstelling kunt u rekenen op een innovatieve en functionele oplossing. Mede door onze ervaring kunnen we putten uit een grote database, uiteraard tekenen wij volledig in 3D (Inventor).

Fabricage

We hebben de beschikking over een gloednieuw geoutilleerde werkplaats, uitgerust met  moderne zaag-, boor- en plaatbewerkingsmachines. Door onze grote voorraad aan profiel- en plaatmateriaal kunnen we u flexibel en snel van dienst zijn.

Montage

Ons ervaren team van monteurs hebben de expertise en ervaring om gedegen en efficiënt constructies te kunnen samenstellen. Mede door de flexibiliteit van het profielsysteem kunnen we snel anticiperen op eventuele veranderingen in het ontwerp. Deze disciplines worden gecoördineerd door een vakkundig bedrijfsbureau. Met behulp van onze modulaire oplossingen, kunnen we u snel een indicatieve offerte  verzorgen. Heeft u specifieke vragen,  dan kunnen onze product specialisten u van dienst zijn.