TENTE Wielen B.V.

Company Header Circles

TENTE Wielen B.V.

Better Mobility. Better Life. 
Dat is het motto van TENTE. Het is waar wij in geloven en waar we dag in dag uit voor werken. Over de hele wereld voelen onze medewerkers zich verantwoordelijk om de wielenwereld vooruit te helpen. Zij doen dat met volledige toewijding en uit volle overtuiging. 

Onze missie 
Mobiliteit is van essentieel belang voor de moderne samenleving en alle individuen. Wij bij TENTE leveren graag onze bijdrage aan het verbeteren van de omstandigheden, de manier waarop mensen werken en hun arbeidsomstandigheden. Openheid is kenmerkend voor ons. Eerlijk en open over onze doelstellingen, waarden, benaderingen, processen en successen. Deze transparantie leidt tot een partnerschap met onze klanten en leveranciers die is gebaseerd op vertrouwen. 

Wij zijn een betrouwbare partner voor wielen en zwenkwielen en de daarbij bijbehorende processen, systemen en oplossingen. Vandaag werken we altijd aan de oplossingen voor morgen. 
Ons voornaamste doel: 
TENTE zal slechts op een duurzame basis winstgevend blijven als we blijvend tevreden klanten hebben. 

Ons marktsegment

Better Mobility. Better Life. In overeenstemming met onze bedrijfsfilosofie combineren we compromisloze kwaliteit en toekomstperspectief ideeën over alles wat te maken heeft met zwenkwielen. Wij denken met u – en wij denken vooruit.


Wat kenmerkt ons?

TENTE werkt reeds meer dan 90 jaar aan verbetering van een uitvinding die het leven van de mensheid als geen ander heeft veranderd: het wiel.
 

Onze succes story's

Niet alleen productontwikkelingen maken ons werk uniek. Telkens weer zoekt TENTE, met alle betrokken partners, volledig nieuwe benaderingen om echte toegevoegde waarde te creëren.