• Verspanende techniek
  • Niet-verspanende techniek |plaatbewerking
  • Machinegereedschappen
  • Ondersteunende technieken en overige
FPT-VIMAG lid

T.H.O. Klaassen B.V.

Company Header Circles

Klaassen BV. Machines en Gereedschappen voor de metaalverwerkende industrie

Al ruim 60 jaar importeren wij machines en gereedschappen voor de metaalverwerkende industrie. 

Wij zijn een onafhankelijk familiebedrijf. Wij richten ons op de professionele gebruiker die hoge eisen stelt aan kwaliteit, advies en service. Onze klanten zijn gevestigd in heel Nederland. Omdat alle aangeboden machines en machinetoebehoren zelf door ons worden geïmporteerd zijn wij in staat om hoogwaardige kwaliteit te leveren tegen een concurrerende prijs. Hierbij worden geen concessies gedaan aan kwaliteit.

Een eigen technische dienst maakt het mogelijk dat wij in eigen beheer machines installeren, onderhouden en service verlenen. Onze professionele binnen- en buiten- dienst is er dagelijks voor u om u te adviseren.

Naast standaard machines zoals lintzaagmachines, cirkelzaagmachines, kolomboormachines, slijpmachines, etc. zien wij de laatste jaren steeds meer de behoefte ontstaan naar machines en installaties “op maat”. In dit soort gevallen gaan wij samen met de klant kijken hoe we tegen een zo gunstig mogelijke investering een maximale output kunnen genereren.
Onze bijbehorende gereedschappen bieden wij aan op onze webshop http://induweb.nl/ Een breed assortiment van ruim 40.000 producten zorgt ervoor dat u vrijwel niet misgrijpt. 95% van het assortiment wordt binnen 24 uur geleverd.

Al met al genoeg redenen om zaken te doen met een betrouwbare partner !