• Niet-verspanende techniek |plaatbewerking
  • 3D-Printing/Additive manufacturing
FPT-VIMAG lid

TRUMPF Nederland B.V.

Company Header Circles

TRUMPF Nederland B.V.

Bouwer van plaatbewerkingsmachines en lasertechnology.

TRUMPF Nederland B.V. is actief in markten en segmenten op het gebied van werktuigmachines, industriële lasers en gereedschappen.  

Als hightech onderneming biedt TRUMPF productie-oplossingen op het gebied van gereedschapswerktuigen, lasertechnologie en elektronica. Deze oplossingen worden gebruikt binnen de fabricage van verschillende producten, uiteenlopend van voertuigen en bouwsystemen tot mobiele apparaten en systemen voor moderne energie- en gegevensopslag. TRUMPF is technologie- en marktleider op het gebied van industriële lasers en van gereedschapsmachines voor flexibele plaatbewerking. In 2016/2017 had de onderneming bijna 13.000 medewerkers en werd gewerkt met een omzet van 3.2 miljard Euro. Met ongeveer 70 dochterondernemingen is TRUMPF vertegenwoordigd in praktisch alle Europese landen, in Noord- en Zuid-Amerika, alsook in Azië. Productielocaties zijn gevestigd in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Oostenrijk en Zwitserland, Polen, Tsjechië, de Verenigde Staten, Mexico, China en Japan.

Onze klanten verbinden onze naam met eersteklas oplossingen. Voor ons is dat het samenspel van nieuwe producten, services, productiemethoden en bedrijfsprocessen.