UNIS Group

Company Header Circles

UNIS Group

UNIS Group is een internationale serviceorganisatie op het gebied van reparatie en verkoop van industriële elektronica. De elektronica wordt op basis van hoge kwaliteitsnormen gereinigd, gerepareerd en getest. Van PLC’s tot regelaars, van HMI tot robot elektronica, UNIS Group is uw partner in de reparatie en service van industriële elektronica.

Brede expertise

Om problemen adequaat te kunnen oplossen, beschikt UNIS Group over een groep deskundige technici, ondersteund door degelijke meetapparatuur en vele testopstellingen. De grote voorraad reservemateriaal maakt het mogelijk storingen vaak nog sneller op te lossen. 

UNIS Group biedt continuïteit

UNIS Group is net als u van mening dat bedrijven zo lang mogelijk gebruik moeten kunnen maken van bestaande systemen. Op basis van dit uitgangspunt biedt UNIS Group niet alleen service voor nieuwe systemen, maar ook voor producten die door de fabrikant niet meer worden ondersteund, de zogenaamde end-of-life elektronica. Zo wordt u niet gedwongen tot overhaaste, ongeplande investeringen. 

Kwailiteit

UNIS Group staat voor kwaliteit. Het behouden en verbeteren van kwaliteit van onze dienstverlening is een continu proces.

UNIS Group is op dit moment gecertificeerd voor 

  • ISO 9001:2008, 
  • ISO 14001 en 
  • OHSAS 18001.

´No cure no pay´

UNIS Group werkt met vaste reparatieprijzen. U weet van tevoren wat u betaalt. Reparaties zijn altijd op basis van ‘no cure, no pay’.

Duizenden bedrijven hebben in UNIS Group een unieke partner gevonden voor het oplossen van hun productieproblemen door het repareren (of vervangen) van de defecte industriële elektronica. Wilt u weten wat UNIS voor uw productiebeleid kan betekenen? Neem contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0566 62 44 62 of via email, sales@unisgroup.com.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=dZkzE4JXWBY