• Robotics
  • Verbindingstechniek
FPT-VIMAG lid

Valk Welding B.V.

Company Header Circles

Over Valk Welding

Valk Welding ontwikkelt en levert robotiseringssystemen voor de lasproductie, gericht op een flexibele productie van kleine tot middelgrote series. Met de verkoop en installatie van meer dan 3.000 industriële robots en een maandelijkse levering van meer dan 600 ton massieve lasdraad behoort Valk Welding tot één van de grootste onafhankelijke leveranciers op dit gebied in Europa. Met haar ruime kennis en ervaring op het gebied van robot- en lastechniek levert Valk Welding totaaloplossingen die leiden tot een sterke productiviteits- en rendementsverhoging. 

Wij ondersteunen onze klanten met hun lasproductie middels de levering van (las)robots, machines en consumables om materialen met behulp van lastechniek te verbinden.

Het zit in onze DNA om de klantbehoefte centraal te stellen en samen een langdurige relatie op te bouwen op basis van partnerschip. De opbrengst is dat je samen tot de beste oplossing komt, waarbij je als leverancier snel kunt schakelen en als klant geen kostbare tijd verliest.

Valk Welding heeft sinds enkele jaren ook een sterke verbinding met het onderwijs en investeert daarmee actief in nieuw talent dat later collega of klant kan worden. Kortom Valk Welding werkt aan een sterke connectie met de hele keten!


 

http://www.youtube.com/valkwelding