Vollenhoven Olie Technologie B.V.

Company Header Circles

Vollenhoven Olie Technologie B.V.

Al meer dan honderd jaar is Vollenhoven Olie Technologie de specialist als het om smeren gaat. Als onafhankelijke leverancier zijn wij in staat om voor elke smeerbehoefte een oplossing te bieden.

Voor de metaalbewerking kan Vollenhoven Olie Technologie een totaalconcept bieden: koelen- en smeren, reinigen en conserveren.

Vollenhoven Olie Technologie beschikt over haar eigen technische geschoolde buitendienst ondersteund door technische specialisten.

Zij adviseren de klant over de toe te passen smeermiddelen, maar ook over zaken die zijdelings met smeermiddelen te maken hebben zoals applicatie-,onderhouds- en opslagsystemen, wettelijke voor- schriften en dergelijke.

Onze technische medewerkers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe systemen waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor hoogwaardige smeermiddelen.

Ook voor de meer doorsnee smeermiddelen kunt u prima bij ons terecht. Hierbij staan service en productkwaliteit hoog bij ons in het vaandel.

Door continue aandacht te besteden aan onze kernwaarden als

Altijd en overal topkwaliteit leveren

Persoonlijk contact met de klanten

Hoge service en en toegevoegde waarde

behoort Vollenhoven Olie Technologie tot één van de grootste onafhankelijke olie groothandelaren in de branche!

Onze hoge betrouwbaarheid als leverancier en het maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft waarderingen opgeleverd in de vorm van:

Hofleverancier: Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier staat onder meer voor bewezen kwaliteit, soliditeit, continuïteit en betrouwbaarheid van de onderneming. Het symboliseert als het ware het respect, de waardering en het vertrouwen van de Koning tegenover ons als onderneming.