FPT-VIMAG lid

Werth Messtechnik GMBH

Company Header Circles

Werth Messtechnik GMBH

Met 65 jaar kennis en ervaring in de optiek, 25 jaar op het gebied van Multisensor Technologie en ruim 10 jaar op Computer Tomografie staat Werth Messtechnik GmbH bekend als ’s werelds meest innovatieve en toonaangevende producent van MultiSensor 2D en 3D meetmachines en Röntgen CT meetmachines voor de industriële meettechniek.

Het hoofdkantoor en democenter ligt in de Duitse universiteitsstad Giessen. Met dochterondernemingen in Engeland, Frankrijk, Italië, Hongarije, Amerika, Brazilië en China en daarnaast een wereldwijd verbreid commercieel netwerk van eigen Werth ondersteuningspunten en ervaren handelspartners is Werth een grote speler in de meetmachine markt.

Wordt het borgen van de kwaliteit van uw producten wordt steeds moeilijker?? Als gevolg van de toenemende complexiteit van werkstukken en tevens miniaturisering van te meten elementen zijn vaak meerdere meetsystemen noodzakelijk om het gewenste resultaat te krijgen. Omspannen van werkstukken en telkens werken met andere software leveren tijdverlies en onnauwkeurigheid op.

De ideale oplossing hiervoor levert Werth Messtechnik GmbH middels Multisensor technologie, waarbij een gevarieerd aantal sensoren in één meetmachine worden gecombineerd.
Deze Multisensor technologie is vele mate flexibeler en geavanceerder dan de conventionele meetmachine. Stelt u zich voor...alle voordelen van een 3D meetmachine gecombineerd met de capaciteiten van een microscoop, profielprojector, contourograaf en ruwheidsmeter in één !!

Meer weten ??? … bezoek onze stand en neem uw eigen product mee voor een interessante demonstratie  !

U bent van harte welkom bij Werth Messtechnik GMBH op stand 11A064

https://www.youtube.com/watch?v=L_Dc_6GYwwc