FPT-VIMAG lid

WiCAM Benelux

Company Header Circles

WiCAM Benelux

WiCAM ontwikkelt, adviseert, implementeert en beheert machine onafhankelijke softwaresystemen voor bedrijven met CNC-machines binnen de plaatverwerkende industrie. Al meer dan 30 jaar lang opereert zij onafhankelijk en zelfstandig als speler op de wereldwijde markt van CAD/CAM-software voor plaatbewerking. Bekende bedrijven zoals Siemens, Rittal, Liebherr, Thyssen en Otis behoren tot onze meest tevreden klanten.

Sinds de oprichting in 1986, is het de missie van WiCAM om nieuwe technologieën te bevorderen en om nieuwe ideeën, concepten en industriële innovaties voor de plaatverwerkende industrie te realiseren. WiCAM stelt zich hierbij als doel om totaal geautomatiseerde oplossingen aan te bieden die gebaseerd en geïnspireerd zijn op de eisen en wensen van de industrie.

Bij de ontwikkeling van onze CAD/CAM-software heeft het strategisch partnerschap met onze klanten de hoogste prioriteit. WiCAM levert daarom niet alleen standaard softwareoplossingen, wij bieden als enige wereldwijde speler de unieke mogelijkheid om klant specifieke uitbreidingen en aanpassingen voor onze klanten te realiseren.

WiCAM is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd succesvol bedrijf. Onze CAD/CAM-software ondersteunt inmiddels 10 talen en is in meer dan 30 landen in gebruik.

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-nXBAoeSDe6lnOv9pz-ZPjZJfgUYYqDs

" . SLiM is ons antwoord op de vraag hoe plaatbewerkende bedrijven toekomstbestendig hun bedrijfsproces kunnen digitaliseren. Machine onafhankelijkheid en vergaande logistieke integratie zorgen voor maximale gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en output binnen de moderne wereld van CAD/CAM voor plaatwerk."

Ronald Potter
Sales manager WiCAM