TechniShow
door WILA B.V.

WILA presenteert innovaties die aansluiten bij Industrie 4.0

5 maart 2018

WILA’s Tooling Identification and Positioning System is een intelligent systeem dat geïmplementeerd kan worden in het kantpers klemsysteem. Naast deze innovatie zorgt de WILA Webshop ervoor dat de keten vanaf het beginstadium gedigitaliseerd wordt. Deze automatiseringsslag versnelt het proces en reduceert de kans op fouten. De WILA Tool Advisor, onze intelligente online software, stelt daarnaast de gebruiker in staat om het meest optimale gereedschap te ontwerpen bij een specifiek buigvraagstuk. Volstaat een standaard gereedschap niet, dan kan er direct een special worden gecreëerd en online worden besteld. 

Om deze automatiseringsslag nog verder door te voeren, heeft WILA ook haar vernieuwde ATC-G7 Gripper ontwikkeld. In combinatie met het Tooling Identification and Positioning System (TIPS) zijn de diverse gereedschap set-ups niet langer de beperkende factor in de verscheidenheid van producten. De robot kan met de ATC-G7 Gripper de New Standard gereedschappen volledig onbemand snel en efficiënt wisselen.  

Wij zien u graag op onze stand tijdens de TechniShow waar wij onze innovaties toelichten. U vindt ons in hal 7, stand B068.

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden