Wiltec B.V.

Company Header Circles

Wiltec B.V.

De Wiltec Groep faciliteert dagelijks duizenden klanten in hun streven naar beter. Als toeleverancier, maar vooral ook als proactieve adviseur en oplossingsgerichte expert met jarenlange ervaring. De organisatie heeft haar kantoor in het Brabantse Uden en richt zich op Spuiterij & oppervlaktetechniek, Transportpompen, Filtratie, Tape & lijm, Veiligheid, Beroepskleding, Facilitair en Powertools. Tot de Wiltec Groep behoort ook Delo BV, specialist in kantoorartikelen, -inrichting en -machines.

Veiligheid

Veiligheid op de werkvloer is vandaag de dag heel vanzelfsprekend. Echter het vergt continu aandacht om die veilige arbeidsomstandigheden telkens weer te waarborgen. De beschikbaarheid van persoonlijke beschermingsmiddelen is daarbij een basisvoorwaarde. Maar zonder een goede begeleiding over het gebruik en de toepassing van PBM is het de vraag wat die waarborg waard is.

“Veiligheid voorop.”

Gelukkig is Wiltec niet alleen een partner met ervaring maar vooral ook een partner die expertise en maximale service weet in te zetten voor een optimale veiligheid, voor elke medewerker en elke functie. Waarbij veiligheid altijd in balans is met draagcomfort, functionaliteit en gemak.

 

Beroepskleding

Een professionele uitstraling is een pre voor elk bedrijf. Het zegt iets over de kwaliteit van de organisatie. Niet voor niets besteden zowel kleine als grote organisaties aandacht aan de wijze waarop zij met hulp van uniforme beroeps- en werkkleding gerepresenteerd worden door hun medewerkers. Maar naast uitstraling zijn het vooral eigenschappen als functionaliteit en draagcomfort die de kwaliteit van beroepskleding bepalen.

“Comfort én uitstraling.”

Wiltec behoort tot één van de grootste aanbieders van beroepskleding in Nederland. Klanten vertrouwen daarbij op het uitgebreide aanbod en de expertise bij de samenstelling van een professioneel kledingpakket. En ook in service voegt Wiltec de daad bij het woord met een online beheersysteem waarbij elke individuele medewerker zijn of haar beroepskledingpakket kan beheren.

https://youtu.be/17lKcL9eGuI?list=PL1V4Ah0pkm-Xl2T50VO6EX3Apo03D7sM2