Innovatie
door Wiltec B.V.

Deltec Gaffertape Pro wint innovatieprijs

21 januari 2016

Het jaar 2016 is nog maar net begonnen of Deltec Tape is in de prijzen gevallen. Afgelopen dinsdag won de Deltec Gaffertape Pro de innovatieprijs in de categorie ‘Podiumtechniek’. Dit gebeurde tijdens de vakbeurs CUE2016, die tot en met vandaag plaatsvindt in Ahoy in Rotterdam.

CUE2016 is de tweejaarlijkse vakbeurs voor de event-, installatie- en entertainmenttechnologie en biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Het is dé ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten. Vandaag is de laatste dag van de beurs.
Deltec Gaffertape was één van de zeven genomineerden voor de innovatieprijs, in de categorie ‘Podiumtechniek’. De entree van de vakbeurs was ingericht als Innovatiegalerij. De exposanten toonden hier hun inzendingen. Bezoekers van de beurs konden hun favoriete innovatie ‘liken’ met een sticker. De Deltec Gaffertape Pro werd beloond met de meeste stickers. Een beloning dus door mensen uit het werkveld. Daar is Deltec Tape trots op!

Deltec Gaffertape Pro
Technici in de theater- en entertainmentbranche willen kwaliteit. Tape moet makkelijk met de hand te scheuren zijn, mag geen lijmresten achterlaten en natuurlijk speelt de besparing ook een rol. Deltec Tape heeft deze drie elementen verwerkt in een volledig vernieuwde gaffertape: de Deltec Gaffertape Pro. Deze voldoet aan de allernieuwste eisen in de branche. De tape is door een groot aantal toonaangevende bedrijven als beste getest en geldt als de nieuwe standaard in de theater- en entertainmentbranche. Naast de hierboven genoemde eigenschappen is de Deltec Gaffertape Pro ook uitstekend bestand tegen zware belasting. Bovendien heeft de tape een zeer goede kleefkracht op diverse ondergronden, zoals beton, hout, metaal, textiel en elektriciteitskabels. De Gaffertape Pro is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.

De prijswinnende tape is vandaag nog te zien tijdens CUE2016. Uiteraard is de Deltec Gaffertape Pro ook te vinden in de webshop van Deltec Tape. Wie meer informatie wil of de prijswinnende tape zelf wil uitproberen, kan contact opnemen met het Deltec Tape team en een gratis testrol aanvragen.

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden