Innovatie
door Wiltec B.V.

Wiltec nog beter bereikbaar

21 januari 2016

Klantenservice via WhatsApp groot succes.

Wiltec blijft voorop lopen. Het Udense bedrijf, zojuist voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot ‘Best Managed Company’, is ook op het gebied van communicatie vooruitstrevend. Een uitstekende bereikbaarheid is natuurlijk essentieel en daarom is Wiltec nu ook via WhatsApp bereikbaar. Deze snelle en laagdrempelige service voor klanten is nu al een succes en wordt enorm gewaardeerd door de klanten!

De klantenservice van Wiltec is elke dag, van 8.00 tot 21.00 uur, bereikbaar via 06-54 24 64 16. WhatsApp wordt in Nederland door 9,5 miljoen mensen gebruikt en is een bijzonder laagdrempelig communicatiemiddel. De populaire App is een perfect middel voor klanten om in contact te komen met Wiltec. Ze kunnen via WhatsApp terecht bij de Wiltec specialisten voor vragen, tips, advies, het sturen van foto’s, filmpjes en zelfs voor het plaatsen van een bestelling. Wel zo gemakkelijk!

Maikel Willems, Hoofd Klantenservice & Verkoop Binnendienst bij Wiltec, is blij met de nieuwe service. “WhatsApp biedt verschillende voordelen voor de klant. Zo kan de klant op locatie direct een foto doorsturen van een artikel of onderdeel, snel een vraag stellen waarbij ze direct antwoord krijgen, of een bestelling plaatsen. Geen invulformulieren of lange gesprekken! Het bespaart tijd en daarmee geld. Wij willen ook in de digitale dienstverlening de beste en meest klantvriendelijke zijn. Dat het werkt is nu al een feit. Veel klanten weten de weg naar Wiltec via WhatsApp al te vinden.”

De Wiltec Groep streeft naar het leveren van een zo breed mogelijk productenpakket voor haar klanten, waarbij kwaliteit, specialisme en service altijd voorop staan. De organisatie heeft haar kantoor in het Brabantse Uden en richt zich op Spuiterij & oppervlaktetechniek, Transportpompen, Filtratie, Tape & lijm, Veiligheid, Beroepskleding, Facilitair en Powertools. Tot de Wiltec Groep behoort ook de organisatie Delo BV (specialist in kantoorartikelen, -inrichting en -machines).

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden