• Robotics
FPT-VIMAG lid

YASKAWA Benelux B.V.

Company Header Circles

TechniShow info

Yaskawa zal op de Technishow onder andere de nieuwe HC10 cobot presenteren. De HC10 heeft een bereik van 1,2 m en kan lasten tot tien kilo dragen.

De Human Collaborative 10 (HC10) is de eerste van een nieuwe roboticageneratie die Yaskawa heeft ontwikkeld om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar meer toegankelijke en collaboratieve robottoepassingen. Naast de meer high-end toepassingen met hoge snelheid en payloads, is er meer en meer vraag naar eenvoudigere en flexibel inzetbare robotsystemen. Op de TechniShow 2018 in de Jaarbeurs Utrecht kunnen bezoekers op de Yaskawa stand zelf op interactieve wijze het gemak van de HC10 cobot ervaren.

Op de TechniShow zal Yaskawa samen met partnerbedrijf BMO op stand D014 in hal 10 te vinden zijn. Yaskawa zal hier een breed gamma van robotmodellen presenteren, waaronder de GP serie, voorzien van de nieuwe YRC1000 robotbesturing. Verder zal er een werkende opstelling worden gedemonstreerd van een robotlasopstelling met het MotoSense visionsysteem, waarmee afwijkingen in lasnaden kunnen worden gedetecteerd en automatisch worden gecompenseerd.

Bezoek ons op:
standnummer:
10.D014