FPT-VIMAG lid

YounG cuttingtools B.V.

Company Header Circles

Verspanende gereedschappen

Young cuttingtools is aanbieder van een totaalpakket aan kwalitatieve en scherp geprijsde verspanende gereedschappen. Wij zijn exclusief dealer van onder andere de topmerken YG-1 Korly en Avantec in de Nederlandse markt.

Onze merken

Het aanbod van Young cuttingtools wordt verder aangevuld met dealerschappen van Ecoroll ( rolgereedschappen) AMF (opspangereedschappen), Mitutoyo (meetgereedschappen), Nine9 (afbraam-, grafeer- en centergereedschappen) en Arntz (lintzagen).

Jarenlange ervaring

René van Ommen en Gerard Hofman hebben jarenlange ervaring in de metaalbewerkingsbranche. De toegevoegde waarde van Young cuttingtools is probleemoplossend en technisch advies over de toepassing en het gebruik van verspanende gereedschappen, versterkt met technische ondersteuning en service.

Snelle levering

Het bedrijf is gevestigd in het Brabantse Eersel waar een groot deel van het assortiment op voorraad ligt. Een efficiënte logistiek zorgt voor snelle levering van de diverse producten. Vanuit ondersteuningspunten in Friesland, Brabant en Overijssel wordt de gehele Nederlandse markt persoonlijk bediend.Young cuttingtools levert rechtstreeks van de fabrikant naar de klant waardoor de kwaliteitsmerken scherp worden aangeboden.

Een totaalpakket in de verspaning

Young cuttingtools is in 2010 opgericht door René van Ommen en Gerard Hofman, is exclusief dealer van de topmerken YG-1 en Lamina in de Nederlandse markt. Het Zuid-Koreaanse YG-1 behoort tot de grootste producenten ter wereld van boren, tappen en frezen. In 2012 werd Young cuttingtools tevens importeur van het Zwitserse Lamina, producent van hoogwaardige ISO Multimat wisselplaten die gekenmerkt worden door een universele toepasbaarheid.