Zamro

Company Header Circles

Zamro

Zamro | Technisch gezien hebben we alles

Zamro is dé online groothandel die de technische vakman helpt het juiste gereedschap of technische onderdeel te vinden voor elke toepassing. De webshop biedt 550.000 kwaliteitsproducten van 700 topmerken, van O-ring tot werkbank. Met makkelijke vindbaarheid van producten, een goede, transparante prijs en bezorging op maat wil Zamro het leven van de technische professionals makkelijker maken. Ondervind het gemak zelf op www.zamro.nl

Klanten zijn technische professionals in het MKB in onder meer de metaal- en agrarische sector en in het machineonderhoud bij kleine productiefaciliteiten. Zamro is in 2016 opgericht en het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Inmiddels werken er ruim 70 medewerkers bij Zamro en is de start-up ook actief in België en Duitsland. 

 

Ben jij de Technisch Professional van het Jaar?

Dit jaar organiseert Zamro de eerste Technisch Professional van het Jaar verkiezing. Deze verkiezing is in het leven geroepen om het technisch vakmanschap in de schijnwerpers te zetten. Door de beste Technisch Professionals en Technisch Talenten een podium te geven, laten wij Nederland het belang van technische beroepen zien.

Ben of ken jij de Technisch Professional of het Technisch Talent van dit jaar? Meld je dan aan (vanaf 20 maart) en strijd mee om deze eervolle titel een een uitgebreid prijzenpakket!