Het team

De brancheorganisatie is gelieerd aan de Vereniging FME. Onder het label 'powered by Dutch Technology', bundelt de technologische industrie de krachten voor gezamenlijke belangenbehartiging en marktbewerking. 
FPT-VIMAG neemt het secretariaat af bij FME. De volgende medewerkers zetten zich in voor de vereniging:

Ramon Dooijewaard

Directeur
Ramon is sinds 15 november 2017 de nieuwe directeur van FPT-VIMAG. Hiervoor was hij onderdeel van het managementteam van samenwerkingspartner Jaarbeurs. Ramon is verantwoordelijk voor de strategische koers van de vereniging, samen met het bestuur. Ramon zal zich actief inzetten om met alle leden de doelstellingen van de vereniging te bepalen en uit te voeren. “De verbinding van de leden maakt FPT-VIMAG een sterke vereniging voor de toekomst, die de maatschappelijke uitdagingen weet om te zetten in waarde voor de leden.”

Nikki Roozemond-Jacob

Projectmanager
Nikki zet zich sinds 2017 in voor FPT-VIMAG. De afgelopen jaren heeft Nikki ervaring opgedaan binnen FME en voor verschillende brancheverenigingen. Nikki leidt de vakgroepen Productieautomatisering, Plaatwerktechniek en Verbindingstechniek. Daarnaast draagt zij bij aan de ontwikkeling en uitvoering van TechniShow 2020 en leidt de commissie TechniShow. Nikki gaat daarnaast aan de slag met de thema’s en activiteiten die onderdeel van de vernieuwde strategie zijn.

Caroline Voskamp

Assistant
Caroline Voskamp werkt sinds september 2016 als assistant voor FPT-VIMAG. Zij was hiervoor al 30 jaar werkzaam bij FME voor andere branches. Hierdoor is zij als geen ander bekend met procedures en systemen waarmee wordt gewerkt. Caroline is verantwoordelijk voor het secretariaat en algemene werkzaamheden.