Boere Machinefabriek B.V.

Company Header Circles

Boere Machinefabriek B.V.

Boere Machinefabriek is sinds vele jaren een vooraanstaand producent van breedbandschuurmachines voor de hout- en kunststofindustrie. Minder bekend is dat Boere zich ook bezighoudt met de ontwikkeling en productie van machines voor het slijpen en borstelen van staal, roestvrijstaal, aluminium, koper, etc. De machines zijn in diverse werkbreedten en in verschillende combinaties en types van kontaktrol-, borstel- en komborstelaggregaten leverbaar.

Toepassingen kunnen onder andere zijn:

  • Aanbrengen van een uniforme, decoratieve finish;
  • Oppervlakteverbetering voor spuiten, coaten of verchromen;
  • Ontbramen na stansen, ponsen of lasersnijden;
  • Afronden/ontscherpen van kanten.

Boere levert maatwerk en wanneer een type materiaal voor Boere onbekend is of het niet duidelijk is wat de klant als uiteindelijk resultaat wenst, worden in het testcentrum in Waddinxveen altijd meerdere testen en demonstraties samen met de klant uitgevoerd om tot de juiste machine-uitvoering te komen. Deze testen of demonstraties zijn belangrijk en luisteren nauwkeurig aangezien veel klanten een hoge kwaliteit alsmede een decoratieve finish wenen. Zo zijn er onlangs bijvoorbeeld nog testen voor de bewerking van koper in het Boere testcentrum uitgevoerd.

Alle typen machines worden in Nederland ontwikkeld, uitvoerig getest en gebouwd. Met een Boere machine wordt betrouwbaarheid in huis gehaald, zowel wat betreft de kwaliteit van de machine als de service.

Boere haalt de scherpe kantjes eraf!

Boere Machinefabriek