• Verspanende techniek
  • Niet-verspanende techniek |plaatbewerking
FPT-VIMAG lid

Machinehandel Overmars

Company Header Circles

U wilt uw metaal vervormen precies zoals u dat wilt? Dan zijn de kantbanken van Machinehandel Overmars zeker iets voor u. Goed werkende machines, zowel nieuw als occasions, die van toegevoegde waarde zijn bij uw werkzaamheden.

Het kanten van metaal is een relatief goedkope productiemethode en ook een vaak toegepaste. Doordat het proces geautomatiseerd kan worden met kantbanken is er weinig mankracht nodig, wat de kosten laag houdt. Door gebruik te maken van goed werkende kantbanken, kan het productieproces efficiënt worden uitgevoerd.
In het assortiment van Machinehandel Overmars vindt u onze kantbanken bij de niet-verspanende metaalbewerkingsmachines. Baykal kantbanken hebben zich bewezen en zijn van zeer goede kwaliteit. Wij leveren een aantal standaardmodellen die zijn voorzien van een elektrische achteraanslag, voetbediening, digitale diepteaflezing en een cilinder slag verstelling. Uiteraard voldoen alle modellen aan de gestelde veiligheidseisen. Naast standaard kantbanken leveren wij ook CNC gestuurde kantbanken.